събота, 11 януари 2014 г.

Бъчви за вино



Парафинова есен за вино, използвани за съхраняване на вино, на ябълково вино, спиртни напитки и ферментация на мъстта. Вътре полиетилен барел е постоянно покрит с парафин, която осигурява равнопоставеност и качеството на зреене и съхранение на вино и дърво. Полиетиленът е един от прехвърления лесно за стени парафинираните ние не събираме Суров винен камък (тригия). Полиетиленът е отличен изолатор, така че лесно да се поддържа една и съща температура в цевта. Варелите са с плоско дъно, дава възможност за лесен транспорт и монтаж в мазето. ROTO парафинираните трайни пластмасови барабани, с няколко десетилетия от живота си отлежаване лесно и забавно да се направи. Бъчвите са подходящи за съхранение на хранителни продукти.




roto.bg/Бъчви за вино

четвъртък, 9 януари 2014 г.

Резервоари за вода и петрол

Полиетиленови резервоари, които могат да се използват в хранителната индустирја, за съхранение на вода, вино, петрол и други течности.




 roto.bg/rezervoari

сряда, 8 януари 2014 г.

Декорация на двор и градина

Един дом се определям както ви Интериор и поддръжка Екстериор. Повечето хората се съсредоточи да направят вътрешността на къщата украси, но също така трябва да се обръща внимание на Екстериор, за да може да се постигне хармонично дизайн. Затова него се обърнем нашето внимание към задния двор и с. помощта на нашите продукти, Койт могат да направят по-красив ... www.roto.bg



Декорация на двор и градина

неделя, 5 януари 2014 г.