събота, 28 март 2020 г.

Идеи за градината и балкона - Интересни декорации, саксии и сандъчета за цветя

Здравейте градинари,
Сега ще Ви презентираме едни страхотни декорации за вашата градина, двор, балкон и уникални неща за декорация на заведения, хотели и ресторанти.



Преди да започнем с градината трябва да имаме идея.
  • Каква градина желаем?
  • Какъв стил в желаем?
  • От какво ще имаме нужда. мебели, барбекю или друго нещо?
  • Имаме ли нужда от поливна система?
и други подобни въпоси.

След като имаме идея да направим план.

Знаем ще имаме нужда от интересни саксии и кашпи, но трябва да изберем стил, форма и размери.

Има толкова много саксии!



Като изберем саксиите трябва подходящо растение и качествена почва от доказана марка, защото има много не качествна почна на пазара която вреди на растенията.

След като изберем декорацията, време е за практичните решениния.

Интересен вариант е дали желаем да събираме дъждовна вода.

ето един интересен съд за събиране на дъждовна вода с широк капак за събиране на дъждовна вода. Изработен от полиетилен, материал който не изгаря, не се чупи и устойчив на високи и ниски температури.


Сигурно ще имаге нужда от интересни мивки и чешми, тук вариатите са също много. Тъй като трябва да изберете за какво ще се ползва мивката. Голяма или малка, тесна или широка.


Градината е едни планирано пространство, обикновено на открито, което е предназначено за изложба, отглеждане или наслада на растения и други природни форми. Градината може да съдържа както естествени, така и различни изкуствени материали. Най-често срещаната форма днес е домашна градина или двор, но традиционно терминът градина е по-общ. Зоологическите градини, които показват диви животни в симулирани природни местообитания, по-рано са били наричани така казано зоологични градини. Западните градини са базирани с растения почти навсякъде, при което градината често означава съкратена форма на ботаническата градина. Някои традиционни видове източни градини, като напр B. Дзен градини най-вече, използвайте растения умерено или изобщо не.





Градините могат да имат различни структурни подобрения, включително статуи, глупости, перголи, решетки, препъни камъни, сухи рекички и водни функции като фонтани и езера, водопади или потоци. Много дворове са само за декоративни цели, докато някои градини също произвеждат хранителни култури, понякога в отделни райони или понякога смесени с декоративни растения.