събота, 1 март 2014 г.

Рото-БГ Онлайн магазин & Търговия на едро

Богата гама от полиетиленови продукти: Саксии и кашпи за цветя · Лодки, Каяци и 
Канута · Резервоари · Бъчви за вино · Пързалки за деца · Мебели и Фигури за градина.

5 причини "Защо ROTO?

1 - Качеството на работа, дълъг живот, надеждност и професионализъм -
 
ROTO е пионер в производството на полиетиленови продукти в Европа. Въз основа на силната си страна за развитие,със сътрудничество си с международни институти получиха грамоти и награди за 35 годишен опит в осигуряването на качествени продукти.С актуалността си оказва  успешно влияние за продаваните продукти  в 26 страни по целия свят. Продуктите са изработени в съответствие с европейските технически стандарти EN и произведени в съответствие с ISO 9001 стандарт за качество и опазване на околната стандарт ISO 14000. Гаранция за качество получиха много  награди и сертификати на европейската конструкция институти като институт на сграда  Словения ZRMK, награда за ЕкоОбщност GV, награда за иновации търговска камара и др. Всички продукти са с подходящи сертификати.

2 - ПРОДАЖБИ И технически услуги, 24-часово обслужване

Гарантираме  отлична техническа поддръжка на продукта, 24-часово обслужване и ремонт от  техници в областта. Ние сме горди от продуктите които са в резултат на словенския знания и успешно се продават в целия свят. Продуктите се доставят на потребителя в рамките на няколко дни.

3 - Цялостнорешение

Roto предлага цялостно решение за потребителя. С общите продажби на системи, които имат качество и са съвместими и бързо доставени на потребителя спестява  време и пари.

4 - СЛОВЕНСКИ производител - традиция и доверие

ROTO Company и Kovinoplastika Pavlinjek е словенски производител на пластмасови изделия с 35-годишна традиция. Продуктите на  нашите собствени инженери, знания и сътрудничество с институти и прецизна работа над 200 служители. Компанията, със седалище в Мурска Собота, има дъщерни дружества за производство в Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина и Македония. Фирмата разполага със собствена производствена къща R & D център (от идеята до изпълнение), неговите продажби - търговската мрежа в страната и чужбина със собствен транспорт. ROTO компанията е получила многобройни награди като "Наградата за изключителни постижения в Търговската камара," Опазване на околната среда  символ партньорства на гостоприемство, марка за качество в строителството и др.

5 - МАТЕРИАЛ

Всички контейнери са изработени от екологичен полиетилен (LLDPE), който е подходящ за питейна вода, която е 100% рециклируема. Танкове са направени в едно парче, 100% водоустойчива и много добре изработени статично. Дебелина на стената от 8 до 14 mm. Материалът е устойчив на агресивни влияния на околната среда и промените в околната температура (85 C, -65 C), които не влияят на характеристиките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар