вторник, 19 август 2014 г.

Продукти за градината - Саксии, кашпи и сандъчета за цветя, Мебели и разни елементи и фигури за двор и градина. Рото-БГ

Онлайн магазин со голям асортимент от декоративни продукти за градината, пластмасови от полиетилен. Саксии и сандъчета за отглеждане цветя

-Независимо дали живеете в къща или апартамент, Вие можете да украсите дома си със саксии, пълни с различна билки и подправки. Ако това е вашият избор, не само ще направите дома си по-красив, но и ще имате свежи подправки в собствена градинка на перваза на прозореца или на терасата.


  • Кой е еврото и какво предлага?
-ROTO е пионер в производството на полиетиленови продукти в Европа. Въз основа на силната си страна за развитие,със сътрудничество си с международни институти получиха грамоти и награди за 35 годишен опит в осигуряването на качествени продукти.С актуалността си оказва  успешно влияние за продаваните продукти  в 26 страни по целия свят. Продуктите са изработени в съответствие с европейските технически стандарти EN и произведени в съответствие с ISO 9001 стандарт за качество и опазване на околната стандарт ISO 14000. Гаранция за качество получиха много  награди и сертификати на европейската конструкция институти като институт на сграда  Словения ZRMK, награда за ЕкоОбщност GV, награда за иновации търговска камара и др. Всички продукти са с подходящи сертификати.

-Рото предлага голям асортимент от продукти за градината, бързи връзки и снимки от продуктите:



Саксии, кашпи и сандъчета за цветя
Декоративни саксии кашпи за цветя Бамбукови, Саксии Онлайн

Декоративни саксии кашпи за цветя Бамбукови, Саксии Онлайн


Големи саксии и кашпи сандъчета за цветя храсти, дървета

Фонтани за градина и двор


Маса във формата на буре

Мебели за градина Столове и маси за двора Рото-БГ





Няма коментари:

Публикуване на коментар