понеделник, 25 април 2016 г.

Кой е РОТО? Защо РОТО? -Търговия на едро и дистрибуция на пластмасови изделия

Пет причини защо РОТО

1 – По висока добавена стойност
РОТО е пионер в производството на полиетиленови продукти в Европа. Продуктите са изработени в съответствие с европейските технически стандарти EN и произведени в съответствие с ISO 9001 стандарт за качество и опазване на околната стандарт ISO 14000.

2 – Продажби и Технически услуги за 24 часа
Гарантираме отлична техническа поддръжка на продукта, 24-часово обслужване от техници в областта. Ние сме горди от продуктите които са в резултат на словенските знания и успешно се продават в целия свят. Продуктите се доставят на потребителя в рамките на няколко дни.
3 – Цяло решения
РОТО предлага цялостно решение за потребителя. С приципи на продажби, които имат качество и са съвместими и бързо доставени на потребителя да спестява време и пари.
4 – Словенски производител – традиция и довериеROTO Company и Kovinoplastika Pavlinjek е словенски производител на пластмасови изделия с 40-годишна традиция. Продукти на нашите собствени инженери, знания и сътрудничество с институти и прецизна работа над 300 служители.
5 – МатериалВсички контейнери са изработени от екологичен полиетилен (LLDPE), който е подходящ за питейна вода, която е 100% рециклируема. Танкове са направени в едно парче, 100% водоустойчива и много добре изработени статично. 
РОТО произвежда повече от 4000 продукти различни в категории форми и размери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар