четвъртък, 14 април 2016 г.

Търговия на едро с платмсови и полиетиленови изделия

За нас РОТО
РОТО е глобален производител и доставчик на висококачествени пластмасови изделия. РОТО е дружество представено на пазара като успешен производител и надежден партньор за повече от 40 години. РОТО е водещ ротационен леяр в Европа с над 4000 различни продукти в обхват и размер до 70.000L. Тези продукти се изнасят в над 50 страни по целия свят.

РОТО изпълнява всички етапи от бизнес процеса: от разработването на продукта, продукт анализиране, собствено произведство на матрици, производство на прототип, серийно производство, маркетинг и продажби, дистрибуция и след – продажбени на услуги.
Висококачествените технически продукти са резултат от най-новите производствени технологии и силен научноизследователски и развоен отдел, R & D.

Рото България стъпва на Българския пазар в 2013 година,  като Рото-БГ ЕООД.
Искате да бъдете част от успешната ни компания? Открийте повече за Бизнеса с Рото.

Нашите продукти се изнасят в цял свят. Те са ни най-добрият маркетингов инструмент и най-добрият атестат за нашия бранд.Откакто дружеството РОТО постой от 1949 г. винаги сме използвали най-добрата технология на разположение на пазара за ротационно леене на пластмаси. С течение на годините, тази технология се е развила с опит: всички наши машини са резултат от години на механична работа, инженеринг, тестване и ефективност.

-Важни за търговеца категории продукти, Търговия и дистрибуция на едро:
Имаме голяма гама на продукти, поделени в категрии.

Предлагаме продукти за през цялата година, както и сезонно продукти. Всички продукти са пластмасови от качествен Полиетилен.
>Рото ВОДА: Полиетиленови резервоари за питейна вода и Резервоари за вода за вкопаване.
>Рото ГРАДИНА: Саксии и сандъчета за цветя, Ратанови мебели, Градински чешми и аксесоари
>Рото АГРО: Бъчви и Бурета за вино и ракия, Съдове за ферментация и Бидони за зеле.
>Рото ЗИМА: Разборазие от Светещи фигури за коледа и Шейни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар